Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

A Nins In Sahara

A Nins In Sahara. Ultima dată a nins în sahara pe 18 februarie 1979, în ain sefra, algeria. Ultima dată a nins în sahara pe 18 februarie 1979, în ain sefra, algeria. With an area of 9,200,000 square kilometres (3,600,000 sq mi), it is the largest hot desert in the world and the third largest desert overall. Deşertul sahara este cel mai mare deșert fierbinte de pe pământ, acoperind o suprafaţă de 9.400.000 de kmp, şi cuprinzând țări ca algeria, egipt, ciad, libia, mali, maroc şi altele. A nins în sahara după 3 ani.

Pentru a patra oara in 37 de ani in desertul sahara a nins, arata euronews. Este pentru a treia oara in 42 de ani cand in orasul ain sefra din algeria ninge. Petele albe au apărut în timpul nopţii şi au dispărut repede. A nins în sahara după 3 ani. O explozie de aer rece, asociată cu o presiune joasă, care se regăsește în vestul mediteranei, a adus zăpada rară în ain sefra, un oraș algerian din deșertul sahara, pe dunele și munții din zonă.

Pentru Prima Dată In Ultimii 37 De Ani In Sahara A Nins Toată Lumea A Fost Socată Este Un Eveniment Asa Rar Foto
Pentru Prima Dată In Ultimii 37 De Ani In Sahara A Nins Toată Lumea A Fost Socată Este Un Eveniment Asa Rar Foto Source from : https://www.descopera.ro/dnews/16034532-pentru-prima-data-in-ultimii-37-de-ani-in-sahara-a-nins-toata-lumea-a-fost-socata-este-un-eveniment-asa-rar-foto
A nins pentru al treilea an consecutiv în unul dintre cele mai fiebinți locuri ale planetei: Temperaturile din sahara pot scădea brusc peste noapte, dar zăpada este extrem de rară. Petele albe au apărut în timpul nopţii şi au dispărut repede. A nins marţi în deşertul sahara, pentru prima dată din februarie 1979 încoace, iar zăpada a rezistat o zi întreagă, relatează daily mail. The sahara is a desert on the african continent.

Ninsoare in sahara / foto:

A nins în deșertul sahara, pentru al treilea an consecutiv. Luni (19 decembrie), cel mai fierbinte deșert din lume a fost acoperit de zăpadă timp de o zi. The sahara is a desert on the african continent. Trump a sugerat spaniei să construiască un zid în sahara pentru a opri migranţii. În ultimele sute de mii de ani, zona a suferit schimbări dramatice de temperatură și umezeală.

A nins pentru al treilea an consecutiv în unul dintre cele mai fiebinți locuri ale planetei: Luni (19 decembrie), cel mai fierbinte deșert din lume a fost acoperit de zăpadă timp de o zi. În ultimele sute de mii de ani, zona a suferit schimbări dramatice de temperatură și umezeală. Deșertul sahara ocupa majoritatea nordului africii. Temperaturile din renumitul deşert pot scădea brusc peste noapte, iar zăpadă în zona este extrem de rară.

Fenomen Extrem De Rar A Nins In Deșertul Sahara Video Dcnews
Fenomen Extrem De Rar A Nins In Deșertul Sahara Video Dcnews Source from : https://www.dcnews.ro/fenomen-extrem-de-rar-a-nins-in-desertul-sahara-video_797177.html
A nins marţi în deşertul sahara, pentru prima dată din februarie 1979 încoace, iar zăpada a rezistat o zi întreagă, relatează daily mail. With an area of 9,200,000 square kilometres (3,600,000 sq mi), it is the largest hot desert in the world and the third largest desert overall. Pare incredibil, dar a nins în unul dintre cele mai fiebinți locuri ale planetei: Deşertul sahara este cel mai mare deșert fierbinte de pe pământ, acoperind o suprafaţă de 9.400.000 de kmp, şi cuprinzând țări ca algeria, egipt, ciad, libia, mali, maroc şi altele. În ultimele sute de mii de ani, zona a suferit schimbări dramatice de temperatură și umezeală.

A nins în deșertul sahara, pentru al treilea an consecutiv.

Deşertul sahara este cel mai mare deșert fierbinte de pe pământ, acoperind o suprafaţă de 9.400.000 de kmp, şi cuprinzând țări ca algeria, egipt, ciad, libia, mali, maroc şi altele. A nins în deșertul sahara, pentru al treilea an consecutiv. Luni (19 decembrie), cel mai fierbinte deșert din lume a fost acoperit de zăpadă timp de o zi. The sahara is a desert on the african continent. Temperaturile din renumitul deşert pot scădea brusc peste noapte, iar zăpadă în zona este extrem de rară.

Temperaturile din renumitul deşert pot scădea brusc peste noapte, iar zăpadă în zona este extrem de rară. The sahara is a desert on the african continent. A nins în sahara, pentru primă dată din 1979. Imaginile extrem de spectaculoase au fost surprinse în algeria. Deșertul sahara ocupa majoritatea nordului africii.

Zăpadă In Sahara A Nins In Deșert Pentru Prima Dată Din 1979 Secretul Cunoașterii
Zăpadă In Sahara A Nins In Deșert Pentru Prima Dată Din 1979 Secretul Cunoașterii Source from : https://www.secretulcunoasterii.ro/zapada-in-sahara-a-nins-in-desert-pentru-prima-data-din-1979/
Ninsoarea a început să cadă în dimineaţa zilei de duminică, lângă oraşul algerian ain sefra, în nordul deşertului. Ninsoare in sahara / foto: Pare incredibil, dar a nins în unul dintre cele mai fiebinți locuri ale planetei: Desertul sahara a trecut prin schimbari de temperatura in ultimele cateva sute de mii de ani, dar zapada si gheata raman inca foarte rare. Ultima dată a nins în sahara pe 18 februarie 1979, în ain sefra, algeria.

Ultima dată a nins în sahara pe 18 februarie 1979, în ain sefra, algeria.

A nins în oraşul algerian ain sefra. De această dată, zăpada a rezistat o zi în oraşul aflat la 1.000 de metri deasupra nivelului mării, înconjurat de munţii atlas. Ultima dată a nins în sahara pe 18 februarie 1979, în ain sefra, algeria. O explozie de aer rece, asociată cu o presiune joasă, care se regăsește în vestul mediteranei, a adus zăpada rară în ain sefra, un oraș algerian din deșertul sahara, pe dunele și munții din zonă. A nins în sahara, pentru primă dată din 1979.

Posting Komentar untuk "A Nins In Sahara"