Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Greseala Sau Gresala Dex

Greseala Sau Gresala Dex

Eu zic ca nu e o gresala, putea foarte bine sa te minta, pentru ca mama e cea in seara asta,nu?!sau cand mergeam la bunici,la munte,la padure eu trebuia sa dorm cu ai mei sau cu. A vs ea insală asază greseală deranjează furisează trisează diacritica.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

La fel și în dex , apare tot forma greșeală. Explică cele mai întâlnite sensuri ale cuvintelor. Posted onfebruary 2, 2012october 3, 2012authormihai2 comments.

Akzl6qbn1ywr5m
vizitati articolul complet aici : 4 days ago
Care constituie o abatere (conștientă sau involuntară) de la adevăr, de la ceea ce este real, drept, normal, bun (și care poate atrage după sine un rău, o neplăcere). Postarea repetată de întrebări/răspunsuri ce încalcă regulamentul tpu va duce la suspendarea sau chiar la anularea contului. Îmi cer scuze sau îţi cer scuze ?

Greșală este o formă arhaică, în dex este prezentă doar forma greșeală.

În concluzie, forma corectă este greșeală și este greșit să scriem greșală. Smenevacuundacy și 8 alți utilizatori consideră că acest răspuns este de ajutor. Postat de andrei rosu pe 2 mai, 2016.

1 de rezultate pentru eticheta gresala sau greseala. Florin gherheș posted on 28 martie 20181 martie 2020. Că noi doară nu suntem tu, să iertăm tot timpul şi orice greşiţilor noştri.

Cum Se Scrie Corect Inșeală Inșală Analfabeţi Ro
vizitati articolul complet aici : https://analfabeti.ro/cum-se-scrie-corect-inseala-insala
Corect este greseala.gresala zic oamenii mai batrani care nu stiu sa se exprime:d. O alta greseala frecvent intalnita este la cuvantul feblete, aceasta fiind forma corecta, termenul facand referire la o. 03/10/201103/10/2011 ~ diacritica ~ 1 comentariu.

Care constituie o abatere (conștientă sau involuntară) de la adevăr, de la ceea ce este real, drept, normal, bun (și care poate.

Am vazut asta de n ori fara exceptie deci nu cred ca e o simpla greseala (sau gresala? Dle racaru,de la titlul(o formulare proletara)anuntati culoarea articolului.spuneti ca seful politiei acuza fara cazuri concrete!ce nu e nici gresala nici mirsavie. Posted onfebruary 2, 2012october 3, 2012authormihai2 comments.

O alta greseala frecvent intalnita este la cuvantul feblete, aceasta fiind forma corecta, termenul facand referire la o. Ceea ce rezultă în urma unei. Special sau mai special ?

Cum Se Scrie Corect Greșeală Sau Greșală Ai Gafat Pană Acum Dcnews
vizitati articolul complet aici : https://www.dcnews.ro/cum-se-scrie-corect-greseala-sau-gresala-ai-gafat-pana-acum_774790.html
Monden • pe 25.08.2017 la 23:59. Sa nu faci greseala mea! Care constituie o abatere (conștientă sau involuntară) de la adevăr, de la ceea ce este real, drept, normal, bun (și care poate atrage după sine un rău, o neplăcere).

Explică cele mai întâlnite sensuri ale cuvintelor.

Pentru a naviga pe un cuvânt apăsaţi dublu click pe el. Corect este greseala.gresala zic oamenii mai batrani care nu stiu sa se exprime:d. Explică cele mai întâlnite sensuri ale cuvintelor.

Posting Komentar untuk "Greseala Sau Gresala Dex"